Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem finns att lita på


När trådar brister och när du inte längre
vet vem du har kvar i ditt register

Ett bortvänt ansikte där avsikten är tydlig

En genomskinlig bubbla blåser i vinden
En sprucken stam som klyvs på mitten

En gång i välviljans land dansade du o
jag hand i hand

När vikten av guld tappat sina gram
och där du o jag inte längre litar på
varann

Brustna löften ligger nakna synliga
för alla att bejaka

Svek som nått ända in gör nu att jag
stänger min grind. Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 283 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-09-29 14:49



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Jag kan bara applådera-svårt att säga varför din text är så genuint bra!


2014-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Man känner sorgen och besvikelsen i dina ord...berörande...
2014-09-29

  Bibbi VIP
Tillståndet känns igen.
2014-09-29

  Lars Hedlin
JA man berörs av denna! Kram
2014-09-29

    Dan Myrbeck
Berörande och bra.

Välkommen tilbaka!
2014-09-29

  aol
Gripande skrivet om tillit som försvann,
Ja endast äkta kärlek går att såra men aldrig radera,
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs