Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ditt hjärta krossades av mina ord



Vi satt tillsammans på golvet
det kändes så fridfullt
vi sjöng i gemenskap
vi njöt i en stilla stund
tills jag sa de dräpande orden

Du kände dem hugga rakt in i ditt hjärta
en smärta som åkte linbana
rakt in i mig

Pulsen steg lika fort som ett raketuppskjut
blodet exploderade i mig
och hettan var enorm
ditt lidande blev mitt

Du gick ut

Desperat försökte jag få luft
hitta en strimma blå himmel
där vi tillsammans kunde flyga

Men allt kändes tjära och fara
jag mötte dig i dörren
med gråten i halsen

Jag såg dig lida
av mig

Förlåt min vän
förlåt

Mina tårar blev en flod
du redan stod i
väntande
med ditt blödande hjärta

Du tog mitt förlåt i handen
och kramade det

Dina känslor blev mina
och mitt andetag fick äntligen syre
våra hjärtan möttes
i pånyttfödelse






Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 712 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-29 23:10



Bookmark and Share


  WyS VIP
Drama....starka bilder spelas upp. Smärtsam inlevelse.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström