Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild; Jonas Wängestam


Natt-täcke

Nattsvart var natten

sömnlös var natten

natten var vaken hela natten

frågade mig själv om ljusets frånvaro

men ändå förstod natten

att det sista livet levde om natten

förSskte greppa dagsljusliv

genom nattmörker och vakenhet

natten blev min pyjamas

mitt täcke och skydd

vi kröp in i varandras nattsvarta mörker

natten och jag




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-29 23:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
omfångad och töcknad
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström