Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt mysterium handlar om dig och mig

Jag är slagen svart och blå
Varken mörker eller ljus berör mig
Jag ligger kvar när allt försvinner
Det som fanns, finns nu i mitt minne
Framtid och dåtid blandas när jag blundar
Hjärtat slår djupt där inne
Men jag vet inget än
Inget som tar mig vidare

Håll ut
Det är inte slut
Livet kan bli som förut

Kommer du ihåg när vi lekte i sanden
Barnen lever i sin oskyldiga värld
En värld som är lätt som molnen där ovanför
I en värld där inget är omöjligt
Allt kan skapas ur en liten hand
Skapas ur en liten hand
Ur en liten hand
En liten hand i en stor värld

Så, håll ut
Än är det inte slut
Vi kan dansa som förut

Håll ut
Än är det inte över
Håll ut i din iver

Jag för dig till andra sidan
Där gräset är grönare
Där luften är skönare
Där vattnet smakar frihet




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-30 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg