Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm. om scaffolding:http://www.csun.edu/~vceed002/ref/pedagogy/scaffolding/index.html


stålrörsstegar och kycklingsallad (scaffolding)

han var ju bara en ung pojke, till hälften gjord av jord. därför målade vi röda rosor på hans kinder med ett läppstift, och riggade upp två långa, smäckra stålrörsstegar för att underlätta hans klättring mot himlen. det fanns brädor också, som man kunde sticka in mellan stegpinnarna för att balansera bygget. på varje ny nivå fick pojken en glasassiett med kycklingsallad. 




Prosa av Nanna X
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-30 08:35



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Texten ger härliga bilder och får mig att tänka på någon form av Live Mario Bros aktivitet.
2014-09-30

  Nanna X
tack CJF, klättring låter som ett mer genomförbart projekt, ger en hoppfullare klang
2014-09-30

    ej medlem längre
festligt, med spännande bilder. är man inne på symboler är det ett schmorgasboard. hjärnan kittlad, ett bra tecken på bra skriveri. jag hade kanske valt "klättring" istf för klättrande.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X