Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielsens tårar

Innan du öppnar dörren
Innan du förstår
Innan molnen når marken
Innan tyngden blir för stor

Jag vill inte se dig brytas som en kvist i vinden

Innan stormen drar dig isär
Innan tårarna målar dina kinder
Innan din himmel faller
Innan tiden lämnar dig ensam

Jag vill inte se dig falla som en sten mot vattenytan

Innan du lämnar oss
Innan du förlorar
Innan natten kväver dig
Innan sorgen drar ner dig

Jag vill se dig växa som ett mäktigt träd,
som strålar mot himlen
Jag vill gråta med dig

Gråtens befrielse är så enorm
Den ruskar om och ger nytt liv




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 563 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-01 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg