Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Fablernas värld


Världen kokar över missnöje till höger o vänster
Medans Hongkong borna lägger sig ner o protesterar
om vem o hur någon över dom ska regera

Människor på flykt undan förtryck

Galna trupper skrider fram sprider skräck i människors
land

Våldtäkter stympar människors själar

Religioners makt över människohjärtan skapar
endast förtryck o smärta

I Fablernas värld där makt eliten styr o ställer
och där någon religionsfrihet snart inte gäller

När världens kyla nu tränger in i ben o märg får
världen en hård kall färg

Men drömmen om kärlek o fred på jorden blir det
sista jag o min träfrack tar med mig ner i jorden.

Rozsi.kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 515 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-05 18:49



Bookmark and Share


  Glitr
Sant budskap i stämningsfull form. Tycker om!
2014-10-30

  agneta pichler
en av dina bästa
med fint budskap
2014-10-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-09

  Bibbi VIP
Suveränt bra skrivet.
2014-10-09

  Carl Mikael Fäldt
Styrka!

Fan- vad du kan skriva bra min vän!

Bokmärke
2014-10-08

  Angel of love
Väldigt bra och fint skrivet.
2014-10-08

    Dan Myrbeck
Bra skrivet
2014-10-07

  Lars Hedlin
Starka ord om en samtid!
2014-10-06

    ej medlem längre
Nakna starka ord. Väl skrivet.
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs