Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Israel is forever!

Israel du min eviga vän
du strålar du är så stark
när krafter vill slå ner dig
står du stadigt kvar på mark
Israel du min eviga vän
min frälsare föddes en gång
i heliga staden Betlehem
jag jublar av glädje sång!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-06 11:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Länge leve Israel!
Krossa Hamas!
Ned med HAMAS-medias lögner i Sverige!

2014-10-06

  Bibbi VIP
Psaltaren 122
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP