Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag våga igen

 

Ifall någon kommer och tänder en låga

och mitt hjärta åter brinner

undrar om jag kommer våga

om rädslan någonsin försvinner

 

 längtar är så stark, jag vill

men vet ej om det går

att lita på en man igen

jag har så djupa sår

 

varför kan jag inte bara glömma

trycka bort allt ont

en famn jag saknar , likt jag drömma

det börjar kännas tomt

 

jag hoppas ändå att du finns

att du till mig vågar komma

för finns det något vackrare

än när kärleken får blomma 

 




Fri vers av Tanja H
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-06 15:00



Bookmark and Share


  louisegirl
Fint skrivet och bra förmedlat..
2014-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat.
2014-10-07

  Lars Hedlin
JA ingen dans på rosor att bara ge sig ut ..men med ett ord en dikt kommer man långt ...
2014-10-06

    Bo Malte
fint...man måste bara våga
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H