Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du igen

 

Jag minns det så väl

det du gjorde för mig

men ett endaste ord räckte 

 

jag lovar, mitt hjärta är inte svart

det fanns bara en skugga över den just då

 

kommer du igen 

kan vi ta det från början!?




Fri vers av Tanja H
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-06 16:33



Bookmark and Share


  louisegirl
Stark längtan..
Fint förmedlat!
2014-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Fastnade speciellt för det mittersta stycket.
2014-10-07

  Lars Hedlin
Starkt i längtans ton!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H