Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset


Och, vad hade det spelat för roll

vad hade du gjort annorlunda menar du

nej, kan du inte ta mig för den jag är så snälla gå

bara gå..

hoppas du hittar ljuset i din väg

jag ser redan mitt.. 

 

 

 




Fri vers av Tanja H
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-07 17:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark som bara den!
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H