Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnstoft

du är gjord av atomer
av molekyler och stjärnstoft
av matematiska formler
och tusen sannolikheter

jag är gjord av ord
jag är gjord av ord och toner och vikta papperskanter och avskavt nagellack och ensamma kvällar som pågått i år och dar och aldrig ville ta slut
av försök och försök som inte lyckats och känslor som sprängt sönder min bröstkorg hundratusen gånger om
jag är gjord av desperation och av hjälplöshet och av längtan
av sommarängar och vinternätter och rader efter rader av ord som fyller papper men inte funktion

du är funktion
du är funktion och praktik och noggranna kalkulationer
och du är logik
och jag är kaos kaos kaos

du har allt under kontroll
jag har allt i en orkan i mitt hjärta
du är balans
jag är varannan del skimmer
varannan svärta och smärta




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 319 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-07 20:52



Bookmark and Share


  ignore_this
Ja, detta är riktigt bra!
2014-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande text med många bottnar att fundera över.
2014-10-08

    ej medlem längre
Tycker om det här. Tack. /F.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos