Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är Eviga

Du läser mina tankar.

Jag är en öppen bok

som du inte kan slå igen.

Vi är dem samma sedan universums begynnelse.

En oändlig expanderande massa.

Ingen början.

Inget slut.




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-08 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg