Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kajornas dans

Som kajor på flykt från mörkret

kretsar drönare bland molnen

en jakt på mörkret

på bekostnad av vår frihet

 

Rastlösheten låg nära till hands

när inget fanns som kunde slå oss ur balans

Så slog ni  era sotsvarta händer mot varandra

saluterade undergången

den är äntligen här

Vi vänder oss mot varandra

ställer oss i led igen

och mörkret tränger in emellan oss

kajorna cirkulerar




Fri vers (Fri form) av Attila
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-14 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila