Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dimman av regnet

 

Tårarna rinner
regnet gömmer tårarna med sina droppar
dimman gör dig suddig,
fast vi står där nära med våra kroppar

när jag fäller upp mitt paraply 
drar du dig loss
du säger 
det finns inget mer mellan oss

ledsen och ensam 
står jag kvar 
med mitt paraply
det enda jag har

men när solen åter skiner
och tårarna slutat rinna
vill jag le åt livet igen
och glädjen åter vinna

 




Fri vers av Tanja H
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-10 21:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs inom av din text..bra förmedlat!
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H