Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ljuger inte

 

Jag ljuger om jag säger att jag inte tänker på dig än
jag ljuger om jag säger att jag inte skulle vilja vara din vän

du önskar detsamma  har du sagt så jag vet
omständigheterna gör det omöjligt trots det

det finns så dumma saker du gjort
vågar inte riskera, så jag vänder mig bort

det sjuka är att jag ändå saknar dig ibland
drömmer om att få hålla din hand

varför ska saker få hindra ens hjärta
att njuta och slippa uppleva smärta

nä, nu måste jag stänga av mina känslor en stund
gå vidare och försöka få mig en blund

ingen vet vad framtiden har att ge
den som lever får se

 

 

 




Fri vers av Tanja H
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-10 18:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Igenkännande faktor i denna..bra och stark i känslan
2014-10-11

  louisegirl
Känner igen så väl <3
Jättefint skrivet!
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H