Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uteliggaren

ibland går han på gatorna som en vanlig stackare
men det är en ovanligt kall april dag
en frysande kropp är ett frysande hopp
och kung bore vägrar släppa sitt struptag
mat ja
trapphus ja

hyra nej

säg mig

varför du inneboende
så sällan är troende

på mig





Fri vers av Jonjovan
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-04-03 19:18



Bookmark and Share


  Julia B
Väldigt bra och eftertänksam :)
2006-04-03

  DanSan
Ja alla dessa sociala problem!!!
Mycket bra skrivet och tänkt!!!
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan