Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetens glasklara blodstårar

Känner mig krossad av dina begär


Är vilse i en borttappad värld
Ångesten är så stor


Att jag kippar efter andan

Varje hjärtslag



Livet bjuder upp mig till våldtäktsmannadans
Knivskuren själ

Försöker radera sorgen
Min existens

Döda stjärnor lyser så bländande klart
I mina ögon



Jag är trött
Så jag glömmer bort att sova
Glömmer bort att leva
Förtränger dödens lockelser

Dränker mig i hav av mörker
Försöker försvinna
Ur världens synfält


Knycklar ihop mitt hjärta
Till en liten hård
boll
av bräcklighet



Allt är så glasklart att det

Faller sönder

Krossas under tyngden av mina tankar

Skärvornas sanning

Skär i mig

Jag blöder
verkligheten

Ur mina förtryckta tankar

om















mig




Fri vers av Ariane
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-04-04 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariane
Ariane