Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag planterade jag ett nytt liv...


under jord

jag bar din kropp i bitar
till att  fästa dig i jord
av stunder utav saknad
jag saknar utan ord




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-09 20:37



Bookmark and Share


  walborg
Otroligt starka ord - bokmärker - skakande läsning
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric