Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuger på löpande band!

Dessa politiskt korrekta
de förstör mitt fina land
försöker dölja sanningar
ljuger på löpande band
så uppenbart man märker
jag ser så klart, jag hör
fortsätter skriva sanningen
vet att det många stör!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-10 11:26



Bookmark and Share


  Vici
Instämmer.

Djupt sorgligt att det blivit så här...

Förljugenheten dödar oss själva!



2014-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Man ljuger om Israel.

Vår utrikesminister
stöder terrorister
Typiskt feminister!
2014-10-10

  Bibbi VIP
Fortsätt!
2014-10-10

    Sefarge VIP
Musik kan icke ljuga.
Ej heller Guds Ord.
Lycka Till!
2014-10-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nja,de ljuger som hästar travar också.
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP