Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du falska ulv

Du falska jävla ulv
lockar mig till skogen

Dina ögon och händer
får mig att gå vilse

När jag ropar på dig
tiger du som muren

Den falska ulven
lämnade mig där

Ensam i mörkret
förvirrad och vilsen




Fri vers av lillstrumpa
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-03 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa