Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor och årstider

 

Höstlöven föll
det gjorde även jag

vinterns kyla kom krypande
lika kall som jag kände mig just då

till våren blommade allt upp igen
det gjorde även jag

sen kom sommaren med sin hetta
lika het som jag kände mig när jag mötte dig




Fri vers av Tanja H
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-10 17:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Inlevelse i orden..bra!
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H