Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett naket smörgåsbord

Som ett vildsint vattenfall öppnar jag min mun
Men ut kommer enbart förbrukad luft
Den som inget annat vill än att tränga sig in och återanvändas
Jag vill fylla varenda tänkbar del av dig
Det som för vissa skulle genera,
känns för mig som det enda tänkbara för att mätta omättlig hunger
Ät mig till frukost. Ät mig till lunch. Ät mig till middag.
Ät mig som det smörgåsbord av åtrå jag är.
Frossa mig och slicka sedan tallriken ren.
Som det smörgås bord av åtrå jag är.




Fri vers (Fri form) av Jabbahadda
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-10 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jabbahadda
Jabbahadda