Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tjejträff hos min sonhustru med tema "Han ger dig något bättre" Marie Arnfjell,chefredaktör för kvinnotidningen Junia...namnet på en kvinnlig apostel i bibeln Romarebrevet 16:7 Egen bild.


Tjejkväll med sushi.


Föreläsningen var

otroligt givande


När livet blir

för bekvämt

att leva


så tror jag

att en apati

smyger sig på en


och man blir

mer och mer rädd

för att utmana sin dröm


När Gud ger oss drömmar

så är det oftast

utöver vår personliga förmåga




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-11 08:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och berörande skrivet, det är mycket klokskap i dina fina ord!
2014-10-16

    ej medlem längre
Det var en sådan dikt som bara jag inte förstår skriv en liten vers om att det finns flera som kommer på en skojig middag med vin och så
2014-10-14

  Vici
Mycket tänkvärt...

Verkligen dyrbart att ta till sig och begrunda tror jag.
2014-10-13

  Eva Helene VIP
Fint formulerad klokskap.
2014-10-13

  aol
Så sant detta blir ett bokmärke,
2014-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket tänkvärd text...
2014-10-12

  Annie b'larsson VIP
Jag citerar Nelson Mandela:
"It allways seems impossible till it's done".
2014-10-12

    ej medlem längre
Fint!
2014-10-11

    maija tuori

Kloka ord ,så sant.
2014-10-11

    ej medlem längre
Tycker om dina ord.
2014-10-11

  mare VIP
Så sant!
2014-10-11

  bittemi VIP
Klokhet i dina fina ord
2014-10-11

    ej medlem längre
Lida är svårt, men den som Lidit lever i drömmen om något bättre å mening, där passar våra böner in å vår levande omtanke å solidaritet!
2014-10-11

  louisegirl
Kloka ord så sanna..
Fint förmedlat!
2014-10-11

  Chawa VIP
Det vilar mycket klokskap i dina fina ord...
2014-10-11

  Stefan Albrektsson
Ja, så är det verkligen.
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP