Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
okejokej, jag ska byta ämne snart, funderar på att avansera till glädje !


jag önskar att detta var den sista

hon vaxar benen
fast de nyss var rakade
och hon njuter
av varenda ryck

tänjer på smärtgränsen
så långt hon vågar
när hon är klar
fortsätter hon, lite till

känslan av att inte känna
gör ondare inuti
än konkret smärta,
hon vet

hon vet
och minns
mer
än vad alla verkar tro




Fri vers av vilsen
Läst 909 gånger
Publicerad 2006-04-03 21:16



Bookmark and Share


    livräddaren
hemskt!(både hemskt och hemskt bra!)
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

vilsen