Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte fattig

Varför ångra

varför

hur ska jag annars veta
hur det ska kännas

när det är som bäst

hur jag vet

den känslan har jag inte känt sen dess
den är obräckbar
den är underbar

tänk om jag aldrig fått känna den
då hade jag varit fattig...

 

 




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-11 20:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA varför ånga en känsla eller ett val...Att gå in i det med öppna sinnen får oss också att växa
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H