Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skön var sommaren

Skön var sommaren

som med sol och värme fått

hösten att tveka




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 531 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-12 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint formulerat!
2015-02-05

  Blåbäret
Skönt när inte allt är självklart
2014-12-13

  aol
En haiku som säger allt, bravo.
2014-10-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Då bara att
fortsätta sommar
leka innan hösten
ändrar sitt tveka
man vet ju aldrig
var den tänker reka...
2014-10-13

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig påminnelse i din haiku
med fin bild.
2014-10-13

  walborg
Fint resonemang och härlig bild av havet som blev varmt i år - 25 grader!
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick