Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjältars mod

När hjärtan vädrar blod
och törsten finns i mark
Finner hjältarna mod
och envar blir stark

Står upp för livet
med styrka i bröst
och vågar ta klivet
skänker envar en röst

Man kräver jagets rike
själens egen strapats
Slåss för sin like
söker sin plats

Rätten att leva
till alla och envar
Hör rikets hjärta treva
till gagn för alla som är kvar




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-12 21:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rätten att leva tillhör tydligen bara de politiskt korrekta i Sverige. Alla andra ska köras över av HAMAS-media och rödvinsvänstern.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP