Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom vårt blodomlopp

ändlöst är det, i ständig väntan
dunk, dunk, spåret har ingen början, inget slut
dunk, dunk, hjärtat slår, du är beroende av dess slag

jag skriver
delar av en helhet
kroppen lyfts upp
anden söker sin plats
stoppa inte nu
sluta inte nu
orden kan inte ta slut

utanför vårt fönster,
världen far förbi
tåget rusar genom
vårt blodomlopp
stannar vid alla stationer
hoppas vi hinner fram
innan månen blir röd




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 237 gånger
Publicerad 2014-10-14 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg