Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven för april månad i deras tema del här på poeter.se


Kung bore

jag blev given som ett offer
när natten försvinnner försvinner också jag
och nu när jag är borta
sörj ej
det blev dag
daggen spred sig
och återigen
får du lämna ditt ide
och tro på livet igen
frukta inte
återigen
tar jag slut




Fri vers av Jonjovan
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-04-03 23:32



Bookmark and Share


    Fisck
Jag får kalla kårar och rosiga kinder av kylan och värmen! Bra - mycket bra text!
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan