Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad av alla på vägen hem.

Behöver inte vara älskad av alla,
Bara av någon,
som ser mina små andetag av vilja.

Kanske är jag ett inget i ett Universum av allt,
men det spelar ingen roll så länge min stjärna får
lysa och avge skugga.

Jag kan lika gärna vara död och få alla ögonfärger att gråta
utan att veta varför.
Men jag kan inte lysa utan av din närvaro.

Det finns en stig som leder mot mål som kan få mitt hjärta
att slå igcn,
men aldrig kunna vakna till en sol som går upp.

Då kan meningen vara död
och seendet totalt blint.

Ta min kraft och låt din vilja få ditt liv att växa.

Det är den enda bön som finns kvar i min begravda kropp.

Vi fanns på en karta men vi kunde aldrig finna varandra bortom de ord
som yppades.

Fånga mitt flyende ljus och gråt inte en endaste tår till.
Vi är redan på väg.

På väg hem.




Prosa av Max Poisé
Läst 237 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-15 20:46



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
många fina tankar...
"ta min kraft och låt din vilja få ditt liv att växa" bland andra
2016-04-21

    Jane S VIP
Du är en romantiker av rang. Länge leve romantiken!!
2014-10-17

    ADI Nehlin
vackert och berörande
2014-10-16

  Angel of love
Du får mig alltid berörd, din text känns inom mig. Kram
2014-10-16

    ej medlem längre
Jag kan lika gärna vara död och få alla ögonfärger att gråta 
utan att veta varför. 

Några bland alla fina rader...
2014-10-15

    ej medlem längre
Starkt, en text som berör o griper tag i läsaren!
2014-10-15

  aol
Starkt skaldat med Sådan djup och känsla i och även mycket berörande en skrift som tog tag i mej
2014-10-15

  Rise Little One
Kraftfulla tankar som vanligt <3
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé