Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003


Komplex dröm nr. 68

Dröm och verklighet blandas
Jag hör att jag andas
Mörkret blandas, med ljuset
Idag föds jag på nytt

Verkligheten är dagens plåga
Drömmen är nattens låga

Kan inte hjälpa att orden kommer
Droppar av vatten på min panna
Jag ber drömmen att stanna,
när jag känner att verkligheten är svår

Vi kan ibland fastna
Vi försöker komma loss
Drömmen du hade liknande min
Har vi något som oroar oss

Fri i drömmen
Bunden i verkligheten
Ut och in, verklighet blandas med dröm i en oändlig ström

När jag vaknar igen så är jag medveten om att detta är verkligheten
Drömmar kommer och går
Verkligheten kanske består




Prosa av Henrik Sjöberg
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-16 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg