Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa gång vi ses

 

Jag vill bara 

att du snart

knackar på min dörr

säger att allt var en dröm

att det inte är sant

 

men

 

det kommer inte att ske

änglarna sover just nu

molnen är i vägen

 

jag vet 

 

nästa gång vi ses är det jag

som knackar på din dörr

 

 




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-17 23:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla
2014-10-19

  louisegirl
Berörande vackert skrivet!
2014-10-18

    AgnesKenshin
smärtsamt vackert skrivit!
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H