Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

 

Var inte så envis
och motsträvig!
Alla kan behöva ta
emot hjälp ibland.

Nästa gång
kan det vara du
som kan hjälpa
någon annan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-10-24 13:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, bra skrivet!
2014-11-13

    ej medlem längre
Den är bara så bra
2014-10-31

  Michaela Dutius
Sannerligen en viktig sanning!
2014-10-30

  Ninananonia VIP
Sant och fint tycker jag...
2014-10-30

    Dan Myrbeck
Bra!
2014-10-27

  Bo Himmelsbåge
Grattis till uppmärksamheten, vännen!
2014-10-27

  Bo Himmelsbåge
Väldigt viktigt att kunna ge o ta emot hjälp ibland... för vi är alla knutna samman med Kärlekens band...
Tänkvärd text!
2014-10-27

    ej medlem längre
Att kunna tacka ja till hjälp är svårt för vissa, fint att kunna hjälpa och ta emot hjälp.
2014-10-26

  Connie
Ett budskap som vi borde ta till oss mer av!
2014-10-26

  Olof Lagerhorn VIP
Bra tänkt och skrivet!
Ja det är den gyllene ekvationen; en win-win situation.
2014-10-25

    ej medlem längre
Ja, jag behöver då hjälp, med diktskrivningen. Det är ju så få som läser mig! Sjaise...
2014-10-25

  bittemi VIP
Ja visst är det så. Många tycker det är svårt att ta emot hjälp men det behöver alla ibland
2014-10-25

  ULJO
Bra skrivet. Ett viktigt tema
2014-10-24

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-10-24

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2014-10-24

  louisegirl
Så fint skrivet...ja man får både ta och ge, så viktigt detta.
2014-10-24

    ej medlem längre
Det finns ju saker som man inte kan klara själv...
2014-10-24

    ej medlem längre
En fin text med viktigt budskap. Att våga ta emot hjälp...
2014-10-24

  Stefan Albrektsson
Ja, visst är det svårt för vissa att ta emot hjälp ibland. Tänkvärd text!
2014-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap!
Att hjälpa varandra,
Ge och få.
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP