Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slukhål

Jag bryr mig
Den som är utan själ bryr sig inte
Den har ett stort hål
Ett slukhål som slukar allt som sägs

Blanda dina ord väl
Allt kan vända sig mot dig
Var försiktig med vad du säger och gör
Ska det vara så
Ska det vara så
Ska det verkligen vara så

Jag är fången i dina ord
Låt mig få känna din puls
Om du har någon
Du trycker ner mig
Ingen får komma nära




Fri vers (Modernistisk dikt) av Henrik Sjöberg
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-18 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg