Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen mes

Jag tänker och tycker
precis som jag vill
står för min åsikt
ibland ryter till
nån mes är jag inte
en gummirygg, nej
upprätt hållning
passar mer mej!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-18 18:43



Bookmark and Share


  axveronika
ja vilken tur att det finns såna
2014-10-23

  Ola Rydberg
Styrka i denna
applåder
2014-10-23

  Maj-Lis VIP
Bra
2014-10-23

  Bibbi VIP
Stolt över Dig.
2014-10-19

  erkki
Önskar att det funnes mera av detta! Men man får stryk ibland. Mentalt. Om man lämnar fåran och tänker själv. Det du står för är ... jävligt attraktivt!
2014-10-19

    AgnesKenshin
gummirygg :)
2014-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Vi ska inte vara ryggradslösa blötdjur.
Som Guds folk är vi dessutom kallade att vara huvud, inte svans. Det är Lejonet av Juda som ryter genom oss.
En sund nationalism är det normala.
2014-10-18

    Bo Malte
helt rätt...
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP