Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alls

Jag tänker be för att få plågas
Om än bara lite till
Känns så ensamt utan direktiven
från en gud av tvång och vemod




Fri vers av orcus vir
Läst 219 gånger
Publicerad 2014-10-19 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orcus vir
orcus vir