Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MASKINEN

maskinen dundrar
ett taktfast hjärta
ljudet ekar överallt
är en del av alltet
doften av olja
smörjmedel
kommunikation
du gör vad jag säger
jag äger dig hårt

Maskinen som styr
Maskinen vi styr
Ja visst är det så

smärtan sitter i delarna
stanna kvar
bliv här nu
kom nära
det är i hettan
du känner att du lever
värmen från en kropp
om du stannar
kan du få mer




Fri vers (Modernistisk dikt) av Henrik Sjöberg
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-19 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg