Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manisk och rastlös höst

om det finns mer tid
stannar jag kvar ett tag till
jag väntar redan på nästa dag
slår in paketen redan nu
öppnar dem på en gång

otåligheten drar mig isär
kaoset väntar
det kommer med manin
jag tror bara på mig själv
jag kan bäst själv
har aldrig mått så bra
men baksmällan kommer snart

dimman som packar in verkligheten
lurar mig att tro på konspirationerna
faktiskt kan ingen veta hur det egentligen hänger ihop
varför tror vi då?

vad ligger bakom min rastlöshet
är det genetiskt?
eller är det tiderna vi lever i
det ständiga flödet av skeenden
uppdatering av mig själv
ett nytt jag
den ny profil
idag är jag någon annan än igår




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-19 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet om manin och baksmällan, tankvärd text
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg