Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genetik

jag har en inbyggd smärta

som kommer smygande

biter mig i hälarna

jag har något som drar mig isär

det är i mitt blod som allt händer




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-19 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg