Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navigation

liv och död
på en sekund
när du föddes dog jag

jag är inte kvar
men jag ser allt på avstånd,
så detaljerat,
så nära fast så långt borta.
jag hör dig skratta
jag hör dig gråta

Var försiktig
Var nära livet
Det finns bara ett på denna jord

liv renaste liv
dyrbart, en oslipad diamant
en gåva, jag inte valde
styr mig till rätta
jag styr dig i hamn




Fri vers (Prosapoesi) av Henrik Sjöberg
Läst 215 gånger
Publicerad 2014-10-19 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg