Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen religion bara gränslös Kärlek

Jag kommer aldrig lämna dig
Du kommer alltid vara med mig

Det här är ingen dröm
Verkligheten kan vara svår
Vi står kvar
År efter år

Vi lämnar våra hjärtan
Till en högre makt
Sådan är jag
Sådan är du
Ingen religion, bara kärlek
utan bara gränslös kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av Henrik Sjöberg
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-20 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg