Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min finaste ängel


Till dig min ängel

Du
är min ängel

Min
fina, fina ängel

Jag lyssnar
på exakt vad du
säger

Ibland
så blir det fel
vad jag säger,
Meningarna blir
inte som dom är
menade

Jag får
alltid fjärilar i
magen när jag pratar
med dig

Att meningarna
hoppar så mycket
så att de inte blir
som jag menar

För att
jag får fjärilar
i magen
av att bara lyssna
på dig

Detta är något
som jag måste bli
bättre på, det muntliga.

Jag älskar dig
och jag vill att
det är du och jag

För att
du är så underbar
så himla underbar

Jag lyssnar på dig
Jag bryr mig om dig
Jag älskar dig så himla mycket

Jag vill
ge dig allt jag har
det går väl fort *skämt*

Jag vill
får verkligen skärpa
mig och inte hoppa bland meningarna

Jag älskar dig
min ängel, du är min enda
ängel på denna jord

Skriver denna till dig
för att du är det enda
som jag tänker på just nu.

För att jag
älskar dig hur mycket
som helst.

Jag vill
att det ska vara
du och jag.

Puss min älskade
Kram min ängel
Jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 436 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-20 14:14



Bookmark and Share


  Angel of love
Så ärligt och vackert skrivet, jag tror du kan om du bara kämpar lite extra.
2014-10-20

  anita VIP
Helt enkelt en underbar dikt värt att bokmärka. Du skriver med en känsla.
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson