Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asyl

rättslös, rådlös
hjälplöst förälskad,
utanför oidentifierat murbruk i
gränsbevakningens skugga

genom Universum, förbi kvarkar
bortom svartljus,
ledsagas drömmen förbi skyhöga hinder
och omöjlighetens förbannade mantra

inom trolösheten, förbi tröstfyllda öar,
är ett jag lämnad att förmultna,
med gemensam jord
är vi kommen bortom gräns

utdelar allt jag äger
med de små smulor av livshopp,

för att åtminstone få
ett sviket hjärta
att älska




Prosa av Max Poisé
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-25 09:49



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
för att åtminstone få
ett sviket hjärta
att älska...så berörande!
2016-04-21

  Yrre VIP
Å så bra text detta!
2014-10-25

    ej medlem längre
Vacker men samtidigt vemodstänkt... Snyggt!
2014-10-25

  Elisabeth H
Otroligt vacker text. Säkert precis vad som behövs för att tina ett sviket hjärta.
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé