Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riv alla murar

Riv alla murar
och släpp tankarna fria.
Lås inte in
det som är ämnat
att flyga.
Montera ned
alla gränser
och släpp in
luft och ljus.
Behåll drömmarna
och bygg fler
luftslott.
Låt oss tro
att livet
är möjligt
och att murarna
inte behövs.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 269 gånger
Publicerad 2014-10-25 14:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa murar och gränser behövs.
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping