Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
243 Volt...


stroboelektronisk

slagregn 
alla toner
syntpop mot
hinnan trummar

sinusvågad 
energi
ungdomsgård
åttiosju

stroboelektronisk
poemotri
tonsatt
explosion

stenhård
tonårsfrustration




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-26 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric