Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färd

& jag faller tillbaks
från stenkalla leenden

stilla

låter jag mig eggas av
ensamhetens tystnad

& plötsligt faller jag
från långa dagar

i mörker
fritt...





Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-26 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric