Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna ett ljus...

och du är på färd
delad i bitar
genom tid

och jag tänker på dig
önskar dig här

går genom din dörr

men du är inte där

så snälla, tänd ett ljus
för mig!




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-26 01:20



Bookmark and Share


  walborg
Du ber om något Du säkert kan få - kontakt - ingen kan hindra Ditt samtal
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric