Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlist

allt bröts mitt itu
inget är på riktigt
men allt tog slut
overkligt riktigt

ingenting 

stannade
när du valde 
att tysta
ditt sista andetag

förlist




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-26 01:46



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Underbar text med denna sorgliga underton
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric