Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

står stilla


varje vår är samma vår,
varje sommar samma sommar
varje vinter lika evig,
utan början, utan slut

imorgon ingen annan dag,
bara en fortsättning på vad
vi nyss började



ja för vi dansar
i ett ekorrhjul




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-26 22:38



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett starkt uttryck för ensidigheten som kan kännas i livets vara!
2015-07-12

  Iridescence VIP
Igenkänning x 1000!
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP